(Afstudeer)stage research & development

Wil jij ervaring opdoen in de dynamische wereld van softwareontwikkeling en IT-dienstverlening? En wil je stage lopen bij een softwarebedrijf die in is voor nieuwe ideeën, open staat voor kritische vragen en waar jij je eigen inbreng kunt geven? Dan is een stageplaats bij PinkRoccade Healthcare iets voor jou!

Jij krijgt bij ons de ruimte om de kennis en theorie die je tijdens je opleiding hebt opgedaan toe te passen in de praktijk. We hebben mogelijkheden voor afstudeerprojecten- en onderzoeken, maar zeker ook voor derdejaars stagiaires op het gebied van Research & Development.

Jouw opdracht
Binnen verschillende van onze businessunits zijn wij op zoek naar gemotiveerde HBO-/WO studenten die een bijdrage willen leveren aan de (door)ontwikkeling van onze applicaties.  Een aantal van onze teams hebben al een opdracht voor je klaarliggen en andere komen graag tot een mooie opdracht samen met jou. Voorbeelden van opdrachten zijn het maken van monitoring dashboards m.b.v. ELK-stack en big data analyse, het doorontwikkelen van traditionele applicaties naar webapps, het testen van webportalen op security kwetsbaarheden of het onderzoeken hoe releaseprocessen verder geautomatiseerd kunnen worden. Uiteraard zijn eigen ideeën ook altijd welkom!

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent leergierig, ambitieus, hebt een frisse blik en draagt graag nieuwe ideeën aan.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer die weet ook wanneer je collega’s in moet schakelen om tot de juiste oplossing te komen.
  • Jij hebt affiniteit met de zorg en jouw karakter sluit aan bij onze kernwaarden: je bent Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat bieden wij jou:

  • Een uitdagende stageopdracht met een passende stagevergoeding.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng, maar uiteraard ook de juiste begeleiding voor jou als stagiair(e).
  • Een eigen werkplek op een mooi kantoor met informele sfeer.
  • Gemotiveerde en betrokken collega’s die jou graag helpen bij het slagen van jouw stage- of afstudeeropdracht.

De organisatie
Bij PinkRoccade Healthcare werken we samen aan een betere zorg in de Nederlandse Cure, Care en GGZ van vandaag, morgen én de toekomst. We bieden IT-oplossingen die het zorgproces optimaliseren. 1 bedrijf, met 7 business units, die allemaal bouwen aan een betere zorg voor de toekomst.

PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions, een sterk groeiende IT-dienstverlener met bedrijven verspreid over Europa en gespecialiseerd in het leveren van branche specifieke software-oplossingen. Naast applicaties biedt PinkRoccade Healthcare ook uitgebreide support, consultancy en hosting/cloud-oplossingen aan.

Enthousiast?
Lijkt het jou gaaf om een steentje bij te dragen aan de ICT in de zorg? Neem dan contact op met Marinda van Lagen (PRHC.Recruitment@pinkroccade.nl of 06-43392626) om de mogelijkheden voor een (afstudeer)stage bij PinkRoccade te bespreken!

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature