Business intelligence consultant

Van informatiebehoefte naar stuurinformatie: jij hebt impact binnen de GGZ. Door jouw inzet kunnen psychiaters en psychologen zich focussen op wat er écht toe doet: de behandeling van de patiënt.

Jij bijt je vast in de informatiebehoefte van GGZ instellingen
 Bij PinkRoccade GGZ helpen we onze klanten vooruit en werken we samen aan de GGZ-instelling van de toekomst. Want zeker binnen de GGZ is het cruciaal dat psychologen en psychiaters – onze klanten dus – bij hun patiëntengegevens kunnen. Overal en altijd. Dit doen we met de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen voor management- en stuurinformatie. Relevante stuurinformatie over de behandeling van patiënten is hierbij cruciaal.

Jij bijt je vast in de informatiebehoefte van GGZ-instellingen en de actuele vraagstukken in de GGZ markt. Waar analytische vaardigheden bij veel vacatures cliché zijn, zijn ze voor deze vacature natuurlijk een absolute must have. Alleen met die vaardigheden kun je onze klanten voorzien van de juiste stuurinformatie, om zo meerwaarde en resultaat te leveren. Maar ja, wat is de juiste stuurinformatie? Omdat iedere klant anders is en op een andere manier stuurt, ligt hier jouw taak als adviseur: wat heeft deze klant nu echt nodig? Wat is de informatiebehoefte, wat moet er veranderen en hoe kan ik daarbij helpen?

 • Je duikt graag in data, legt verbanden en brengt databases bij elkaar. Met ons eigen datawarehouse Geniq zorg jij ervoor dat GGZ instellingen inzicht hebben in actuele stuurinformatie. Zo help je organisaties hun processen te optimaliseren.
 • Je bent DE sparringpartner en adviseur voor GGZ instellingen. Met jouw materie-, functionele en technische kennis vertaal je waardevolle informatie en voorspellende inzichten in praktische rapportages.
 • Als schakel tussen de klant en de interne organisatie, waaronder productontwikkeling en development, ontgaat jou niets. Jij stemt verwachtingen af en zorgt ervoor dat wensen, ideeën en nieuwe inzichten bijdragen aan continue verbetering van het product.
 • Je implementeert onze BI-oplossingen en met jouw energie zorg je ervoor dat de klantverwachting overtroffen wordt.
 • Voor de meer ervaren BI consultant en consultant met meer technische ambitie ligt er de uitdaging klaar om na het modelleren van informatiebehoefte, diverse ETL processen en OLAP Databases (Multidimensioneel en Tabular) te onderhouden en bouwen. Daarnaast bouw je maatwerk dashboards en rapportages middels Tableau, PowerBI en/of SSRS.

Inhoudelijk ontwikkel jij je (verder) op het gebied van BI, op basis van de beste technieken. Tegelijkertijd krijg je veel mee over wet- en regelgeving en de ontwikkelingen binnen de GGZ. Samen met je mede BI-consultants zet je graag een paar extra stappen voor de klanten en voor elkaar.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn en bij onze klanten op locatie
 Wij hebben een mooi kantoor, maar je brengt er weinig tijd door. Want om de klant écht goed verder te kunnen helpen, ben je bij hen op locatie. In jouw leaseauto reis je naar GGZ instellingen in heel Nederland. Je vindt het dus ook niet erg om af en toe thuis wat later met je bord op schoot te zitten.

Je collega’s zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. Jouw manager Professional Services, Robert Loth, coacht vanaf de zijlijn. Bij hem staan drive, resultaatgerichtheid en ontwikkeling van het team voorop.

Dit team valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak.
 • direct een vaste aanstelling.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,- per jaar.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.

Wij matchen met elkaar als jij

 • Minimaal een hbo diploma hebt, bijvoorbeeld richting Bedrijfskundige Informatica, Technische bedrijfskunde of Business IT & Management.
 • Ervaring hebt binnen business intelligence. Je hebt dus (in elk geval een blokje) kaas gegeten van BI-tooling zoals Microsoft BI/ SSRS/ SSIS/ SSAS) of Tableau.
 • Bakken met energie hebt. Aangevuld met enthousiasme, een positieve drive en de wil jezelf te ontwikkelen. Daarnaast, omdat je veel onderweg bent, zoek je je collega’s pro-actief op.
 • Een goed woordje Nederlands en Engels spreekt, leest en schrijft.
 • Je jezelf omschrijft als ambitieus en resultaatgericht met focus op de klant.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Business Intelligence Consultant?
Laat dit direct weten aan Nienke Struijk. Zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een bak koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade GGZ? Ga naar www.pinkroccade-healthcare.nl/markt/ggz/.
Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064 of nienke.struijk@pinkroccade.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature