Customer Care Specialist ECD

Jouw steentje bijdragen aan de zorg. Dat is precies wat je gaat doen als Customer Care Specialist ECD bij PinkRoccade Healthcare.


ECD? Wat is dat?

We leggen eerst uit wat ECD is voordat we verder ingaan op jouw werkzaamheden. Ons ECD is speciaal gebouwd voor de gehandicaptenzorg, verpleging, verzorging en thuiszorg. Het zorgt ervoor dat professionals door hun administratie heen vliegen en dat cliënten altijd weten waar ze aan toe zijn. Zo houden ze tijd over voor wat écht belangrijk is: daadwerkelijk zorg leveren aan gehandicapten en ouderen.

mijnCaress maakt nu al de communicatie tussen ruim 100.000 zorgprofessionals, cliënten en hun familieleden mogelijk. En voor dit innovatieve communicatiemiddel ben jij probleemoplosser, über key user, de rechterhand van onze klanten en het visitekaartje van PinkRoccade.

Jouw missie als Customer Care Specialist

Onze klanten halen het beste rendement uit mijnCaress. Hierdoor is de klanttevredenheid verhoogd en ervaren onze klanten ons als de perfecte IT-partner voor de zorg.

Jij staat aan de kant van onze klant. Jij wordt expert en helpt klanten met ons ECD, mijnCaress. Jouw contactpersonen werken voornamelijk op de afdeling Functioneel Beheer bij onze klanten. Vragen over wet- & regelgeving en administratieve processen; jij gaat hier graag mee aan de slag. Jij zorgt er binnen onze eigen organisatie voor dat de afdelingen Consultancy, Ontwikkeling, Sales en Management doen wat zij moeten doen voor de optimale klantbeleving van mijnCaress.

Wat heb je bereikt als Customer Care Specialist na 1 jaar werken bij PinkRoccade Healthcare

De eerste twee maanden ben je erg druk geweest met het leren kennen van je collega’s, de applicatie en de klanten. In de maanden daarna heb je steeds meer verantwoordelijkheden gekregen. Het begon onschuldig met enkele onderzoekjes en klanten telefonisch te woord staan. Daarna ging je ook meedenken over klantgerichte en interne procesverbeteringen en kreeg je zelfs de verantwoordelijkheid over de klanttevredenheid van zo’n 3 à 5 van de grootste zorginstellingen van Nederland!

Inmiddels heb je de boel aardig onder controle, weet je de weg goed te vinden binnen mijnCaress en ben je een vertrouwde stem, gezicht en aanspreekpunt voor alle klanten. Je deelt het overgrote merendeel van je tijd naar eigen inzicht in.

Daarnaast heb je in de tussentijd nog handige certificeringen als ITIL binnengehaald op kosten van de baas, altijd goed voor op je CV.

Waar en hoe?

Je bureau staat in ons nieuwe kantoor in Apeldoorn, maar je vindt het ook leuk om zo nu en dan op bezoek te gaan bij je klanten. Jij bent hun sparringpartner en dus is het fijn om elkaar af en toe in de ogen te kijken. Om de klantverwachting te overtreffen:

 • Handel je tweede- en derdelijns incidenten af. Je analyseert problemen, komt met oplossingen en werkt samen met de afdelingen ontwikkel, consultancy en sales.
 • Stap jij proactief op onze klanten af. Je helpt ze dus eigenlijk met alles. Is er een nieuwe wetgeving dan help je in het proces, komt er een factuur verkeerd uit het systeem, dan los jij dat op. Je hoeft echt niet alles zelf te weten, maar je weet precies waar en hoe je de informatie kunt achterhalen.  
 • Ga je aan de slag met verbetervoorstellen, zodat wij onze klantverwachting kunnen overtreffen.
 • Volg je de ontwikkelingen in de zorg en de bijbehorende wet- en regelgeving

Jouw collega’s vormen een hecht team, zijn gedreven en allemaal bereid om net die ene stap extra te zetten. Jouw manager vindt aandacht voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en ondersteunt je hierbij. 

Tegelijkertijd:

 • Krijg je uiteraard een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring en profiteer je van een mooie winstdeling van zo’n 7%.
 • Je werktijden liggen tussen 8.00 uur en 17.30 uur maar je krijgt vrijheid om de functie op je eigen manier in te vullen.
 • Om bereikbaar te zijn en je werk goed te kunnen doen, krijg je van ons een laptop en een telefoon met bijbehorend abonnement van de zaak.
 • Bouw je een goed pensioen op. Handig voor later.
 • Kun je 26 vakantiedagen per jaar opnemen en kun je er ook nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • Krijg je de kans om op professioneel en persoonlijk vlak jezelf te ontwikkelen. Nu zeggen meer werkgevers dat, maar bij ons kan het écht.
 • Bundel je jouw krachten met 12 collega’s die allemaal net een stap extra zetten voor tevreden klanten. Letterlijk.
 • Bieden we collectieve verzekeringen en we zorgen voor ontspanning en plezier. Regelmatig ruilen we onze werkplek in voor een biertje met een bitterbal of laten we ons juist van onze sportieve kant zien tijdens sportevents.
 • Goede reiskostenvergoeding.

Wij matchen met elkaar als jij:

 • Hbo-werk- en -denkniveau hebt;
 • Ervaring hebt als bijvoorbeeld functioneel beheerder, maar ook ervaring op het gebied van klantenservice zou goed kunnen passen. Bij ons kun je groeien en jezelf verder ontwikkelen.
 • Kennis hebt van financiële processen of denkt dat je dit snel kan oppakken;
 • Communicatief sterk bent, zodat jij op kunt komen voor de klant.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Customer Care Specialist ECD?
Stel je dan direct voor aan Maaike Peters, zij is onze HR adviseur die jouw sollicitatie met haar volle aandacht beoordeelt. Ziet Maaike voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar aan de koffie voor een eerste kennismaking.

Heb je nog vragen over de vacature Customer Care Specialist ECD? Stel ze dan aan Maaike via Maaike.Peters@PinkRoccade.nl of 06 – 4339 2801  zij weet het antwoord (of achterhaalt dit). 

Goed om te weten

 • Onze procedure bestaat uit 2 gesprekken, waar soms een telefonische intake aan voorafgaat.
 • Bij het 1e gesprek wordt gecheckt of jij past bij de organisatie (STAR methodiek). En jij checkt natuurlijk of wij goed bij jou passen. 
 • Voor het 2e gesprek krijg je een case voorgelegd waarover je tijdens je gesprek een presentatie geeft.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature