Implementatie consultant ziekenhuizen

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen

 Vaste aanstelling                     

 32 - 40 uur

 Een goed salaris 

 Actief in ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland – Hybride werken mogelijk in overleg

 Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Ben jij een expert op het gebied van het EPD of een andere zorgkritische applicatie? Wil je daarnaast ook je kennis verbreden richting eHealth of laboratorium informatiesystemen en je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Lees dan snel verder!

Samen bouwen aan de toekomst

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen. Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor het EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij gewaardeerd kennispartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. 

PinkRoccade Ziekenhuizen is een organisatie die gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen als implementatie consultant ziekenhuizen?

Als ervaren implementatie consultant werk je mee in (grote) implementatie programma’s in rollen als werkgroepleider, inhoudelijk expert of testcoördinator. Je schakelt dagelijks met uiteenlopende stakeholders (artsen, verpleegkundigen, functioneel beheerders) en speelt een verbindende rol in het werkend krijgen van een nieuw EPD, of een vernieuwde versie daarvan. Ook voor optimalisatie trajecten zet je jouw expertise in.

Je deelt je kennis met collega’s en kan je eigen kennis verbreden door bijvoorbeeld aan te sluiten bij een gilde (groep collega’s die zich op een intern of extern onderwerp focussen), kennissessies bij te wonen en/of trainingen te volgen.

Er ligt een sterke groei-ambitie voor dit onderdeel van ons bedrijf, waar je aan mee gaat bouwen. Wil je meer over ons weten? kijk dan op onze website. 

Wat breng je mee?

Vooral passie voor de zorg en een flinke dosis energie.

 • minimaal 2 jaar ervaring met zorgkritische applicaties in het ziekenhuis (zoals EPD, PACS, portalen, apps);
 • minimaal HBO diploma;
 • ervaring in beheerrollen en/of (implementatie)projecten en/of consultancy;
 • kennis van zorgprocessen;
 • ambitie: continu willen leren en groeien;
 • kennis willen toepassen in verschillende ziekenhuizen;
 • bereidheid tot reizen; je zult regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Wat krijg je er voor terug

 • leaseauto;
 • winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;
 • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioenregeling, collectieve zorgverzekering.

Maar vooral: de kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen ziekenhuizen op het snijvlak van zorg & IT.

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). Elke sollicitatie bekijken wij met volle aandacht. Wij streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature