Implementatie consultant ziekenhuizen


Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen.

Ter versterking van ons team zoeken wij een ervaren implementatieconsultant. Ben jij een expert op het gebied van het EPD of een andere zorg-kritische applicatie? Wil je daarnaast ook je kennis verbreden richting eHealth of laboratorium informatiesystemen en je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Lees dan snel verder!

Als ervaren implementatie consultant werk je mee in grote implementatie programma’s in rollen als werkgroepleider, inhoudelijk expert of testcoördinator. Je schakelt dagelijks met uiteenlopende stakeholders (artsen, verpleegkundigen, functioneel beheerders) en speelt een verbindende rol in het werkend krijgen van een nieuw EPD, of een vernieuwde versie daarvan. Ook voor optimalisatie trajecten zet je jouw expertise in. Binnen ons team bouw je mee aan onze toekomst. Je deelt je kennis met collega’s en kun je je eigen kennis verbreden door bijvoorbeeld aan te sluiten bij een Gilde (groep collega’s die zich op een intern of extern onderwerp focussen), kennissessies bij te wonen en/of trainingen te volgen.  

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen. Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor het EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij gewaardeerd kennispartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. Meer over onze missie en visie vind je op onze website.

Wat breng jij mee?

 • 3 tot 10 jaar ervaring met zorg-kritische applicaties in het ziekenhuis (zoals EPD, PACS, portalen, apps);
 • minimaal HBO diploma (harde eis);
 • ervaring in beheerrollen en/of (implementatie)projecten en/of consultancy;
 • kennis van zorgprocessen;
 • ambitie: continu willen leren en groeien;
 • kennis willen toepassen in verschillende ziekenhuizen;
 • bereidheid tot reizen. Ook na COVID-19 zal je nog regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren. 

Samen bouwen aan de toekomst
Wat je vooral meebrengt is een passie voor de zorg en een flinke dosis energie om te helpen bouwen aan de beste gezondheid voor iedereen. Voor de komende 3 jaar voorzien wij op de domeinen EPD en eHealth dat de patiënt steeds centraler komt te staan. Eigen regie en verwachting van zorgkwaliteit nemen toe. Shared Decision Making en Decision Support zijn hier een logisch onderdeel van. De patiënt krijgt steeds vaker keuzes rondom zijn/haar zorg waardoor er een taakverschuiving binnen de domeinen ontstaat. Specifiek voor eHealth betekent dit voor ons opdrachten rondom VIPP5, (de implementatie van) PGO, gegevensuitwisseling, optimalisatie en aanvullende functionaliteiten in het patiëntenportaal, koppelingen met Zorgplatform, XDS of API’s. Voor opdrachten rondom het EPD voorzien we de komende jaren veel inzet bij de implementatie van HiX Standaard Content, de optimalisatie van het EPD en het gebruik hiervan. Ook robotisering en spraakgestuurde EPD’s liggen in onze nabije toekomst.

PinkRoccade Ziekenhuizen is een bedrijf dat gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons.


Wat krijg je er voor terug?
Heel veel collegialiteit, fun en een rugzak vol kennis van je collega’s! Maar natuurlijk ook:

 • Vaste aanstelling;
 • leaseauto;
 • marktconform salaris;
 • onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheid;
 • winstuitkering, facturabiliteitsbonus en vakantiegeld;
 • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioensregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra te kopen) en collectieve verzekeringen.

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Marleen Lenssen (Marleen.Lenssen@PinkRoccade.nl | 06 4339 2898). Voor vragen over de vacature kan je Pieter-Bas Linnebank bereiken: Pieter-Bas.Linnebank@PinkRoccade.nl | 06 43392841. Elke sollicitatie bekijken zij met volle aandacht. Ze streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

 

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature