Junior IT beheerder

Ben jij die IT beheerder met klantfocus en deel jij onze passie voor de zorg en IT-infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Elke dag werken de medewerkers van PinkRoccade Hosting Services hard aan de beschikbaarheid en veiligheid van vertrouwelijke gegevens van miljoenen Nederlanders. Als deskundige en professionele partner in cloud en managed services ondersteunen wij organisaties bij complexe IT-vraagstukken. De dienstverlening vindt 7 dagen per week en 24 uur per dag plaats, omdat er vaak een hoge beschikbaarheid van IT-infrastructuur wordt verwacht. Dit stelt specifieke eisen aan onze omgevingen én aan onze beheerders. Al onze medewerkers ervaren dagelijks het maatschappelijk nut en doen er alles aan om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Met een groot team van ambitieuze professionals werken we elke dag hard voor onze klanten in de markt van ziekenhuizen, GGZ-instellingen en de ouderen- en gehandicaptenzorg. Maar daar stopt onze ambitie niet. Ook gemeentes, apotheken, huisartsen en notarissen maken al gebruik van onze oplossingen en diensten.

De technisch beheerder binnen PinkRoccade Hosting Services
Onze technisch beheerders zijn dagelijks bezig om de technische infrastructuur en de daarbij behorende dienstverlening te bewaken en iedere keer weer verder te verbeteren. Ook jij gaat daar aan meewerken.

In deze afwisselende functie ben je hét aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie als het gaat om het dagelijks beheer in de breedste zin van het woord, waarbij je werkt met de nieuwste high-end apparatuur in een moderne omgeving. Of het nu gaat om VMware, Windows Server, Linux (o.a. SUSE en Red Hat) beheer, alles passeert de revue. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van onze datacenters en bij klanten waar we remote beheer doen.

Alle apparatuur in onze datacenters is meervoudig uitgevoerd en voldoet aan de hoogste eisen voor stroomvoorziening, klimaatbeheersing en toegangsbeveiliging. Ook de mogelijkheden voor monitoring en diagnose van systemen en communicatievoorzieningen zijn geavanceerd en ondersteunen het werk van technisch beheerders optimaal.

Wij bieden een leuke en uitdagende functie, waarin je zeker je eigen talenten kwijt kunt en waar eigen initiatieven worden aangemoedigd. We investeren graag in je, zodat je kunt groeien en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Doe je liever het beheer van netwerken, dan verwijzen we je graag naar onze andere advertentie van (junior) netwerkbeheerder. Maar ook een combinatie van beide functies behoort tot de mogelijkheden !

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
 Het hoofdkantoor van PinkRoccade Hosting Services staat in Apeldoorn. Hier werk je samen in een jong en dynamisch team van 30 beheerders en specialisten. Je maakt onderdeel uit het Beheer- team waar je van andere teamleden kunt leren en waar plezier, teamspirit en openheid voorop staan.

We matchen met elkaar als jij:

 • Een afgeronde MBO/HBO IT-opleiding hebt of de ambitie om binnen afzienbare tijd een HBO graad te behalen;
 • Aantoonbare kennis op het gebied van Windows en/of Linux. Bij voorkeur gecertificeerd.
 • Kennis en ervaring met virtuele omgevingen, maar ook bare metals, SAN-omgevingen, HPE 3PAR storage is een pré;
 • Een gezonde dosis humor en een positieve instelling hebt, waardoor jij een ideale teamplayer bent met goede interpersoonlijke vaardigheden;
 • Iemand van afspraken bent en gestructureerd kunt werken;
 • Resultaat- en klantgericht bent en weet hoe je de klant optimaal kunt faciliteren.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen en variabele beloningen;
 • Een plek in een gezellig en jong team, dat houdt van sportieve events en een gezellige borrel;
 • Een pensioenregeling, handig voor later;
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt nog eens 12 dagen extra bijkopen;
 • 8% vakantiegeld, voor een welverdiende vakantie;
 • Een laptop, telefoon(budget) en bijbehorend abonnement;
 • Grote diversiteit aan werkzaamheden;
 • De kans om je op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en verder door te groeien;
 • Een jaarlijkse bijdrage van € 450,-.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en wil je onze nieuwe collega worden neem dan nu contact met ons op. Voor meer informatie kun je direct terecht bij Paul van Zaanen (manager Infrastructuur Services) via paul.vanzaanen@pinkroccade.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature