Junior software developer

Met jouw IT-talent wil je de kunst van het programmeren tot in je vingertoppen beheersen. Als jij die geniale code tikt, zorg je dat psychiaters en psychologen in de GGZ hun werk goed kunnen doen én bouw je aan jouw carrière in de IT.


Jij creëert ons EPD (Elektronisch Patiënten Dossier)
Met softwareontwikkeling bijdragen aan de maatschappij: als geen ander weet jij dat dit kan. En dat jij dit kan. Met software bouwen aan de GGZ van de toekomst. Bij PinkRoccade GGZ doen we dit met de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen.

En natuurlijk, deze applicaties kunnen al enorm veel, maar ambitieus als we zijn, willen we méér. Veel meer. En dat ‘meer’ is helemaal jouw pakkie-an. Jij bent de junior software developer die de software ontwikkelt om onze producten nog beter te maken. Van mobiele oplossingen tot client-server toepassing, van backend services tot front-end features: jij pakt het aan. Hoe je dat doet? Door te werken met verschillende technieken en niet alleen code, maar ook jezelf te ontwikkelen. Door softwaresystemen te bouwen en te gaan voor kwaliteit. Je kijkt altijd net even verder dan de code lang is. Jij combineert jouw IT-hart op briljante wijze met begrip over wat onze klanten nodig hebben. Jij bijt je vast en laat niet los tot de juiste oplossing gevonden is. Want jij wil leren en de beste worden, zijn en blijven. Je snapt dat technologie nooit het doel op zich is. Dat het uiteindelijk gaat om tevreden klanten. Klanten die blij worden van een goedwerkende, applicatie die hun dagelijks werk makkelijker maakt. Dat doe jij door:

 • samen met je collega’s vast te stellen wat er nodig is, wat er gedaan moet worden en de juiste inschattingen te maken (Scrum Grooming).
 • slimme, creatieve oplossingen te bedenken die werken. Dat betekent ontwerpen, ontwikkelen, testen (Unittest) en documenteren.
 • altijd te gaan voor kwaliteit en continu te kijken waar onze software beter kan. Je bewaakt en verbetert.
 • met haarscherpe analyses softwarebevindingen en -problemen in kaart te brengen en de oplossingen daarop door te voeren.
 • goede, kwalitatieve code af te leveren en issues uit het backlog op te lossen.

PinkRoccade werkt aan de GGZ-instelling van de toekomst, maar denkt ook aan jouw toekomst. Deze startersfunctie zet de deur open naar de rol van medior software developer, en daarna misschien wel een senior- of leadpositie. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden richting productmanagement, consultancy, DevOps of management binnen TSS en CSI.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Door de flexibele tijden bepaal je vaak zelf hoe laat jij achter je laptop kruipt op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn. Hier werk je samen met je team van junior, medior en senior developers, productmanagers en testers. Stuk voor stuk generalisten die graag hun kennis en ervaring met je delen. Of het nu gaat om Java, C, .NET/C#, HTML of JavaScript: je collega’s weten precies hoe ze je verder kunnen helpen en van jou een hardcore developer kunnen maken. Binnen het team staat openheid, transparantie en zelfstandigheid voorop. Wij hebben geen geheimen voor elkaar en dat geven en nemen altijd in balans moet zijn, is voor ons normaal. Jouw manager R&D Maarten Muileman coacht je bij deze baan. Op een persoonlijke wijze die bij jou past en je beter maakt. Wat hij belangrijk vindt? Dat je secuur bent en gaat voor kwaliteit en foutloze code.

Dit ontwikkelteam valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke relevantie weegt voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een mogelijkheid om thuis te werken in overleg met jouw team.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie binnen of over de grens.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,-
 • een laptop en telefoon van de zaak.
 • goede reiskostenvergoeding.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.
 • direct een vast contract.

Wij matchen met elkaar als jij

 • een hbo- of wo-diploma op zak hebt, bij voorkeur in de richting van (technische) informatica.
 • (basis)kennis en -ervaring hebt met programmeren. Het liefst Java of .NET/C#
 • misschien al enige ervaring als developer hebt. Heb je die (nog) niet? Dan doe je die ervaring gewoon bij ons op.
 • binnen ongeveer een uur in Apeldoorn kunt zijn.
 • bekend staat als iemand met de volgende eigenschappen: resultaatgericht, betrokken en een sterke klantfocus hebt.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature junior software developer?
Laat dit direct weten aan Nienke Struijk zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Overtuig jij haar ervan dat jij deze grote taak aankan? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een bak koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade GGZ? Ga naar www.pinkroccade-healthcare.nl/markt/ggz/.

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064 of nienke.struijk@pinkroccade.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature