WERKEN BIJ PINKROCCADE HEALTHCARE


PinkRoccade Healthcare is een organisatie waarin passie voor zorg en IT centraal staat. Wij bieden jou een functie, traineeship of stage met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Samen met andere gemotiveerde professionals werk je samen in een uitdagende omgeving. Daarbij zijn er veel kansen om door te groeien binnen de organisatie, maar ook binnen ons moederbedrijf Total Specific Solutions. Ook is er ruimte om opleidingen te volgen naast je werk.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? 
En ga jij ons helpen om onze klanten elke dag maximaal te ondersteunen?

OVER ONS

PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

Wist je dat PinkRoccade Healthcare uit verschillende bedrijven bestaat? Elk bedrijf beschikt over specialistische kennis, een eigen doelgroep en kenmerkende producten en diensten. Benieuwd wat zij doen en welke vacatures er beschikbaar zijn?

PinkRoccade Healthcare en uw privacy

U deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Geen zorgen, wij gaan daar zorgvuldig mee om.
Daar kunt u op vertrouwen. Benieuwd naar ons privacybeleid en hoe wij met cookies omgaan?

Bekijk de privacyverklaring van PinkRoccade Healthcare >
Lees hier alles over onze cookies >

PinkRoccade Healthcare hecht ook veel waarde aan de veiligheid van haar systemen, netwerk en producten. Wilt u een kwetsbaarheid melden?

Bekijk hier onze vulnerability disclosure policy >