Senior Java developer

Met jouw ‘hardcore’ IT-skills zet je ontwerpen in een handomdraai om in steengoede code.
Als jij die briljante code klopt, creëer je een optimale user experience voor psychiaters en psychologen.

Jij brengt ons EPD (elektronisch patiënt dossier) verder
Met complete software bouwen aan de GGZ-instelling van morgen. Dat is precies wat jij wil en kan. En dat is precies wat ons team van ontwikkelaars bij PinkRoccade GGZ doet én dat is precies de reden waarom jullie goed bij elkaar gaan passen. Dit open en ervaren team is volop bezig met de ontwikkeling van de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen.

Klinkt goed, toch? Maar bij PinkRoccade GGZ leggen we de lat hoog en willen we meer. Bijvoorbeeld zorgverleners nog beter ondersteunen door nog meer functionaliteit te bieden en steengoede software te ontwikkelen. Door processen efficiënter te maken en een optimale user experience te bieden. En dat is precies de rol die jij wilt pakken. Want ontwikkelen is je lust en je leven en als jij ontwerpen in de juiste technische oplossingen kan omzetten, tovert dit een glimlach op jouw gezicht. Je overziet met gemak het hele plaatje en kijkt verder dan de techniek alleen. Jij pakt iedere uitdaging met beide handen aan. Sterker nog, jij zoekt continu de vernieuwing, kijkt verder dan je neus lang is en deelt je briljante ideeën.

Net als wij, snap je dat het cruciaal is om binnen de zorg systemen door te ontwikkelen en slimmer te maken. Zodat we wetgeving kunnen naleven en goede zorg binnen de GGZ wordt gerealiseerd. Vandaag, morgen en in de toekomst. Als betrokken en gedreven senior Java developer zet jij jouw onbetwiste technische kennis en visie in als je:

 • met je team vaststelt wat er nodig is en wat er gedaan moet worden. Door Scrum Grooming in te zetten maak je feilloos de juiste inschatting.
 • het voortouw neemt bij de operationele gang van zaken binnen je team. Eigenaarschap pakken, verantwoordelijkheid nemen en kennis delen zijn daarbij voor jou vanzelfsprekend.
 • de dagelijkse gang van zaken binnen het team regelt. Je houdt het overzicht en stemt het werk en de werkwijze af met je collega’s.
 • met je team meebouwt aan onze software. Met andere woorden je ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen werk – met name backend features – én zo nodig dat van je teamleden.
 • haarscherp de kwaliteit van onze software in de gaten houdt. Je bewaakt, verbetert, analyseert softwarebevindingen en –problemen en lost deze op.
 • waakt over de bestaand buildomgeving en buildscripts. Je onderhoudt en verbetert.

Bij PinkRoccade GGZ zijn we continu bezig met de toekomst. Met de toekomst van de GGZ, die van onze klanten, van ons en die van jou. Over jou gesproken… vanuit je functie als senior Java developer kan je bij ons doorgroeien naar rol van lead developer of solution architect binnen TSS en CSI.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Op het moderne kantoor van PinkRoccade in Apeldoorn staat jouw laptop bij de businessunit GGZ al klaar. Door de flexibele tijden kun je vaak zelf bepalen wanneer jouw werkdag start. Binnen het ontwikkelteam van PinkRoccade GGZ werk je samen met junior-, medior- en senior developers, productmanagers en testers. En of het nu gaat om Java,  C, .NET/C#, HTML of JavaScript, de generalisten en specialisten binnen dit team weten precies wat er speelt binnen hun vakgebied. Open en rechtdoorzee zijn en kennis delen is voor dit team net zo vanzelfsprekend als het creëren van kwalitatieve software, die werkt. Jouw manager R&D Maarten Muileman coacht vanaf de zijlijn. Hij geeft veel vrijheid, maar stuurt bij waar en als dat nodig is. Als mentor of als leraar: op een wijze die bij jou past. Wat Maarten kan waarderen in een nieuwe senior Java developer? Gedrevenheid, ambitie om te groeien binnen een team en binnen de organisatie en de skills om kwalitatieve software te leveren.

Dit ontwikkelteam valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS-bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een mogelijkheid om thuis te werken in overleg met jouw team.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie binnen of over de grens.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,-.
 • laptop en telefoon van de zaak.
 • goede reiskostenvergoeding.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijk winstdeling waar jij van profiteert.
 • direct een vast contract.

Wij matchen met elkaar als jij

 • een hbo-diploma hebt, bij voorkeur in de richting van (technische) Informatica.
 • sowieso 4 jaar ervaring hebt opgedaan als Java developer met het:
  • bouwen van (middel)grote systemen
  • vertalen van functionele ontwerpen naar technische oplossingen
 • meerdere programmeertalen ‘spreekt’ of daar sowieso meer van wil weten.
 • binnen een uur van jouw huis naar ons kantoor in Apeldoorn kunt reizen.
 • ambitieus en resultaatgericht bent en klantfocus hebt.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Senior Java Developer ?
Laat dit direct weten aan Nienke Struijk. Zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Overtuig jij haar ervan dat jij deze grote taak aankan? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een bak koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade GGZ? Ga naar www.pinkroccade-healthcare.nl/markt/ggz/.

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064 of nienke.struijk@pinkroccade.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature