Senior .NET/C# developer

Met jouw ‘hardcore’ IT-skills klopt je code altijd.
Als jij die steengoede code ontwikkelt, zet je de optimale user experience neer én bouw je verder aan je carrière.

Jij bouwt verder aan ons EPD (elektronisch patiënt dossier)
Ga er maar aanstaan: met softwareontwikkeling het werk van meer dan 30% van psychologen en psychiaters binnen de GGZ makkelijker maken. Als senior .NET/C# developer weet je dat de ontwikkeling van goede software impact heeft op onze zorg. Bij PinkRoccade werken we hier aan met de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen.

Er is al veel mogelijk, maar met onze ambities willen we meer. Veel meer. Zo willen we bijvoorbeeld de GGZ-zorgverleners verder ondersteunen in de behandeling van hun patiënten. Door efficiëntere processen te creëren, de mijnQuarant suite nog slimmer te maken en de kwaliteit van onze softwareontwikkeling te verhogen. En daar hebben we jou voor nodig als onze senior .NET/C# developer.

Jij ontwikkelt de briljante software die bijdraagt aan de doorontwikkeling van ons systeem. Het omzetten van functionele ontwerpen naar de juiste, kwalitatieve oplossingen is voor jou een fluitje van een cent. Zeker omdat ontwikkelen je in het bloed zit en jouw code staat als een huis. Jij overziet het geheel, kijkt verder dan de techniek alleen en ziet hoe het beter kan. Want jij snapt dat je met de ontwikkeling van goede software een cruciale bijdrage levert aan de GGZ in Nederland. Jouw betrokkenheid en technisch inzicht laat je zien als jij:

 • vaststelt wat er nodig is, wat er gedaan moet worden en de juiste inschattingen maakt (Scrum Grooming). Dit doe je niet alleen, maar samen met je teamleden.
 • het voortouw neemt bij de operationele gang van zaken binnen je team. Je pakt je verantwoordelijkheid, neemt eigenaarschap en deelt je kennis.
 • zorgt dat je team dagelijks goed aan de slag kan. Je houdt het overzicht en stemt het werk en de werkwijze op elkaar af.
 • slimme en creatieve oplossingen (frontend features) bedenkt die werken. Dat betekent ontwerpen, ontwikkelen, testen en documenteren, zowel je eigen oplossingen als die van je teamleden.
 • met de volle 100% procent gaat voor de hoogste kwaliteit code. Je bewaakt, verbetert, analyseert software bevindingen en –problemen en lost deze op.
 • waakt over de bestaande buildomgeving en buildscripts. Je onderhoudt en verbetert.

Bij PinkRoccade kijken we altijd vooruit en werken we hard aan de toekomst. Aan de onze en die van jou. Hoe we samen kunnen doorgroeien. Dat betekent dat jij als senior .NET/C# developer bijvoorbeeld kan doorgroeien naar een rol als die van lead developer of solution architect binnen PinkRoccade, maar ook binnen TSS en CSI.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Op het kantoor van PinkRoccade in Apeldoorn staan je bureaustoel en laptop bij de businessunit GGZ al op je te wachten. Door de flexibele tijden kun je vaak zelf bepalen wanneer jouw werkdag start. Als senior .NET/C# developer versterk je een ervaren ontwikkelteam waar je samenwerkt met junior-, medior- en senior developers, productmanagers en testers. Open en rechtdoorzee delen deze specialisten en generalisten hun kennis en ervaring als het gaat om Java, , C, .NET/C#, HTML of JavaScript en ze hebben het creëren van kwalitatieve software voorop staan. Jouw manager R&D Maarten Muileman coacht vanaf de zijlijn. Hij geeft veel vrijheid, maar stuurt bij waar en als dat nodig is. Als mentor of als leraar: op een wijze die bij jou past. Wat Maarten graag terugziet in jou? De drive en ambitie om te groeien binnen een team én binnen de organisatie, aangevuld met de skills om kwalitatieve software te leveren.

Dit ontwikkelteam valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS-bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een mogelijkheid om thuis te werken in overleg met jouw team.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie binnen of over de grens.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,-.
 • laptop en telefoon van de zaak.
 • goede reiskostenvergoeding.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.
 • direct een vast contract.

Wij matchen met elkaar als jij

 • een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond bij voorkeur in de richting van (technische) Informatica.
 • in ieder geval 4 jaar ervaring hebt als .NET/C# developer.
 • beschikt over de broodnodige knowhow als het gaat om het bouwen van (middel)grote systemen en het vertalen van functionele ontwerpen naar technische oplossingen.
 • verder kijkt dan je neus lang is en meer weet of wil weten van verschillende programmeertalen.
 • binnen een uur van jouw huis naar ons kantoor in Apeldoorn kunt reizen.
 • ambitieus en resultaatgericht bent en klantfocus hebt.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Senior .NET/C# developer?
Laat dit direct weten aan Nienke Struijk, zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Overtuig jij haar ervan dat jij deze grote taak aankan? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een bak koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade GGZ? Ga naar www.pinkroccade-healthcare.nl/markt/ggz/.

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064 of nienke.struijk@pinkroccade.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature