KOM JE STAGE LOPEN?


Ben jij nog aan het studeren, maar wil je alvast werkervaring opdoen? Kom dan stage lopen bij PinkRoccade Healthcare! Tijdens jouw stageperiode kom je terecht in een organisatie die openstaat voor nieuwe ideeën, houdt van kritische vragen en jou persoonlijk begeleidt.

Bekijk snel onze stageopdrachten!

STAGE GEBIEDEN


Regelmatig hebben wij stages beschikbaar in de volgende vakgebieden:Stage marketing & sales

Zoek jij een veelzijdige stageplek met veel eigen verantwoordelijkheid? Een stage waarin je aan de slag gaat met het ontwikkelen van diverse marketing- en salesmiddelen? Dan is deze stage zeker iets voor jou!


Stage research & development

Ben jij op zoek naar een uitdagende research en development stage? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou beschikbaar! Bij ons bouw je de mooiste features en staan we open voor eigen inbreng. Reageer dus snel!

Stage systeembeheer

Op zoek naar een meeloopstage waarin je alle ins en outs leert kennen van systeembeheer? Een stage waarin je alles leert over het beheren van ICT-omgevingen voor onze klanten. Laat ons weten waarom deze plek geschikt is voor jou!


Open stage

Ben jij op zoek naar een stageopdracht maar staat je opdracht er niet tussen? We bespreken graag samen jou wat de mogelijkheden zijn. Stuur ons je sollicitatie en wij nemen contact met je op!


ERVARINGEN VAN STAGIAIRS