Technisch applicatiebeheerder BI

Van informatiebehoefte naar stuurinformatie: jij hebt impact binnen de GGZ. Door jouw inzet kunnen psychiaters en psychologen zich focussen op wat er écht toe doet: de behandeling van de patiënt.

Bij PinkRoccade GGZ helpen we onze klanten vooruit en werken we samen aan de GGZ-instelling van de toekomst. Want zeker binnen de GGZ is het cruciaal dat psychologen en psychiaters – onze klanten dus – bij hun patiëntengegevens kunnen. Overal en altijd. Dit doen we met de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen voor management- en stuurinformatie. Relevante stuurinformatie over de behandeling van patiënten is hierbij cruciaal.

In de gezondheidszorg putten we uit enorme databronnen. Data en de toegang tot data zijn cruciaal voor al onze klanten binnen de gezondheidszorg. En zorgen dat onze slimme BI-software voor al deze data altijd goed werkt: dat is jouw business.

Dit ga jij doen
Jij bent de schakel tussen klanten, consultants en developers. Jij zorgt dat de BI software voor klanten technisch en functioneel beschikbaar komt en dat deze werkt. Door risico’s te signaleren en actie te ondernemen. Door te communiceren en samen te werken. Door klanttevredenheid te laten stijgen en klanten, consultants en developers scherp te houden. Zo zorg jij voor slimme software die werkt.

Concreet betekent dit dat jij als technisch beheerder BI:

 • je mouwen opstroopt en zorgt voor het installeren, implementeren en upgraden van onze BI-software, m.a.w. technische applicatiebeheer.
 • met de klant problemen oplost. Denk bijvoorbeeld aan problemen van klanten bij het upgraden.
 • vanuit jouw motto “Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen”, al je kennis en ervaring deelt. Zowel met klanten als collega’s.
 • je rol neemt bij projecten. Je weet hoe je jouw collega’s hierin mee kunt nemen.
 • je rol pakt, de samenwerking zoekt met je collega’s van GGZ, Consultancy, Development en klanten en je door hen laat inspireren.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Toegewijd, Ondernemend, Vooruitstrevend. TOV dus, daar staat PinkRoccade GGZ voor.
Het kantoor van PinkRoccade Healthcare staat in Apeldoorn. Hier werk je nauw samen met je collega’s binnen het BI-Team. Je collega’s (ca. 13 consultants) zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. Jouw manager Professional Services, Robert Loth, coacht vanaf de zijlijn. Bij hem staan drive, resultaatgerichtheid en ontwikkeling van het team voorop.

Dit team valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • een laptop en telefoon van de zaak.
 • direct een vaste aanstelling.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,- per jaar.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.
 • een goede reiskostenvergoeding.

Wij matchen met elkaar als jij

 • sowieso je mbo/ hbo-opleiding hebt afgerond bij voorkeur richting informatica.
 • in ieder geval wat ervaring hebt opgedaan op het gebied van technisch beheer (dit mag uit stage zijn)
 • affiniteit hebt met business intelligence
 • bekend staat om je organiserende en verbindende talent en je (ex-)collega’s je roemen om de manier waarop je communiceert en samenwerkt.
 • en jij jezelf omschrijft als proactief, leergierig, resultaatgericht, klantgericht en ambitieus.


Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature junior technisch applicatiebeheerder?
Laat dit direct weten aan Yvonne Jansen. Zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Yvonne voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een bak koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade GGZ? Ga naar www.pinkroccade-healthcare.nl/markt/ggz/.
Vragen over de vacature? Yvonne weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via Yvonne.Jansen@pinkroccade.nl of via 06-51990814.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature