Tester

Met jouw testskills ben je het geweten van onze organisatie. Als jij die software test, haal je elke bug boven tafel en maak je jouw IT-carrière waar.

Jij zorgt dat ons EPD klopt.

Bij PinkRoccade GGZ helpen we onze klanten vooruit en werken we samen aan de GGZ-instelling van de toekomst. Want zeker binnen de GGZ is het cruciaal dat psychologen en psychiaters – onze klanten dus – bij hun patiëntengegevens kunnen. Overal en altijd. Dit doen we met de mijnQuarant suite. Al 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit dé digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen.

Het kan natuurlijk zijn dat de mijnQuarant suite nog geen bekende applicatie is voor jou. Geen zorgen, in deze functie leer je de suite door en door kennen. Zodra jij alle ins & outs weet, ben jij de vraagbaak voor de afdeling en ga je goed voorbereid het gesprek aan met onze interne en externe klanten. Jij begeleidt onze klanten en voert samen met hen tests uit. Ontwikkelde software gaat de deur niet uit zonder dat jij – of een van je collega’s – deze hebt getest en akkoord bevonden.

Je bent het geweten van de organisatie en bepaalt of de ontwikkelde software voldoet aan de eisen. Want als onze software niet goed werkt heeft dat impact op de behandeling van patiënten. Denk bijvoorbeeld aan een medicatiedossier dat niet beschikbaar is waardoor niet geraadpleegd kan worden welke medicatie de patiënt nodig heeft. Dat zal jou niet gebeuren! Met jouw buitengewone testskills test je alle uithoeken van onze software en dat wat kan omvallen, analyseer je op zo’n manier dat je een oplossing vindt. En daarin neem je iedereen mee. Je creëert draagvlak en bent de schakel tussen de klant en onze teams. Je pakt aan, zoekt altijd samen naar de juiste oplossing en schrikt niet van een deadline. Als succesvolle tester zet jij jouw expertise, gevoel voor humor en precisie in bij het:

 • maken van testplannen, reviewen van ontwerp en uitvoeren van testen met je team.
 • analyseren van klantbevindingen. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s van consultancy en customer care.
 • uitvoeren van acceptatietesten samen met de klant. Jij bent de adviseur van de klant en begeleidt de klant in het testproces.
 • meedenken over de juiste oplossingen, het ontwerp, de bouw van software, de gebruikersvriendelijkheid, de kwaliteit van het testproces en meer.
 • opzetten van testautomatisering.

Stilstaan is geen optie. Zeker niet wanneer je nét zo ambitieus bent als wij. Dus… als jij start als tester zijn er concrete doorgroeimogelijkheden richting development, consultancy, een rol als testcoördinator en zelfs het management.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn

Door de flexibele tijden kun je vaak zelf bepalen hoe laat jij je werkdag start op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn. Met je teamleider en 4 collega-testers ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Je collega’s zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. Zonder groen licht van het testteam worden eindproducten niet geleverd. Nooit.

De gedrevenheid van dit hechte en warme team is groot en je collega’s weten precies waarom ze het doen. Er wordt hard gewerkt en de druk van het maatschappelijk belang is voelbaar. Toch is er altijd ruimte en tijd voor humor en gezelligheid.

Dit testteam valt onder PinkRoccade GGZ, die op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. De teller van TSS in Nederland staat nu al op zo’n 35 VMS-bedrijven en binnen Europa neemt het aantal vliegensvlug toe. Als PinkRoccade GGZ weten we wat er op de markt speelt en daar spelen we op in. Met de klanttevredenheid voorop, door afspraken na te komen en trendsetter te worden.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?

De maatschappelijke relevantie weegt zwaar voor je mee, maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • flexibele start- en eindtijden, waardoor je veel vrijheid krijgt in het indelen van jouw werk.
 • een mogelijkheid om thuis te werken in overleg met jouw team.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen voor de nodige ontspanning.
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie binnen of over de grens.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een persoonlijke bijdrage van € 450,- per jaar.
 • laptop en telefoon van de zaak.
 • goede reiskostenvergoeding.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.

Wij matchen met elkaar als jij

 • een hbo-diploma op zak hebt, bij voorkeur in een bètarichting.
 • al een basis hebt gelegd binnen het testvak.
 • je ISTQB op zak hebt of deze graag wilt halen.
 • een tikkeltje eigenwijs bent, je niet omver laat blazen en alles wil weten over testautomatisering.
 • binnen een uur van jouw huis naar ons kantoor in Apeldoorn kunt reizen.
 • betrokken en resultaatgericht bent.

Ben jij het geweten van onze organisatie?
Neem meteen contact op met Nienke Struijk, zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kopje koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Meer weten over PinkRoccade Healthcare? Bezoek https://www.pinkroccade-healthcare.nl/

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064 of nienke.struijk@pinkroccade.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature