BEN JIJ ONS NIEUWE CONSULTANCY TALENT?

Start je carrière met een traineeship

Als consultant help je ziekenhuizen op een actieve manier optimale ondersteuning van de zorgprocessen te realiseren, mét behulp van IT. Denk bijvoorbeeld aan een elektronisch patiëntendossier, gegevensuitwisseling, patiëntportaal of eHealth-oplossing. De combinatie tussen proces en techniek staat centraal en onze IT-consultants maken het verschil met hun aanpak en persoonlijkheid.


Daarnaast bouwt een IT-consultant Ziekenhuizen constant aan zijn kennis en netwerk. Regelmatig sluit je aan bij interne kennissessies of organiseer je deze zelf! Ook neem je deel aan (externe) trainingen. Onderling heb je veel contact voor kansen, kennis en advies.

Het eerstvolgende startmoment is 1 maart 2021. Hiervoor starten we rond augustus weer met Meet & Greets - Your Next Step! Wil je op de hoogte blijven? Solliciteer op de vacature, dan hoor je van ons wanneer de eerstvolgende Meet & Greet is. DE MASTERCLASSIn het eerste jaar bieden wij jou een opleidingstraject of traineeship om je volledig te ontwikkelen 
als consultant. Je eerste maand ‘De Masterclass’ staat geheel in het teken van trainingen. 
Daarna ga je aan de slag met je eerste opdracht in een ziekenhuis. En een extra voordeel: 
vanaf dag één ben je vast in dienst bij ons met een contract voor onbepaalde tijd! 

Consultancy 
skills

Methodieken

'Hard'

skills

Processen in de zorg

KOM NAAR DE MEET & GREET - YOUR NEXT STEP


Regelmatig organiseren wij een Meet & Greet, een soort inhouse dag. Deze dag staat volledig in het teken van een kennismaking met onze organisatie en wat wij voor jou als Young Professional kunnen betekenen. In augustus starten wij weer met de Meet & Greets. Interesse? Solliciteer op de vacature en wij houden je op de hoogte!

Datum

Nader te bepalen. 

Locatie

Programma


11:15 uur


afleggen van het assessment


12:15 uur


gezamenlijk lunchen


12:45 uur
introductie van Pink door

Pieter-Bas Linnebank -

Managing Directorhet leven van een consultant - verzorgd door een van onze consultantsPinkRoccade Ziekenhuizen en jij (wat zijn de selectiecriteria, de masterclass en uitleg traject Young Professional)


14:00uitslag assessment en gesprekken
Aanmelden? 

Solliciteer op de vacature via onderstaande button!

ZIJ GINGEN JE VOOR