BEN JIJ ONS NIEUWE CONSULTANCY TALENT?

Start je carrière met een traineeship

Als consultant help je ziekenhuizen op een actieve manier optimale ondersteuning van de zorgprocessen te realiseren, mét behulp van IT. Denk bijvoorbeeld aan een elektronisch patiëntendossier, gegevensuitwisseling, patiëntportaal of eHealth-oplossing. De combinatie tussen proces en techniek staat centraal en onze IT-consultants maken het verschil met hun aanpak en persoonlijkheid.


Daarnaast bouwt een IT-consultant Ziekenhuizen constant aan zijn kennis en netwerk. Regelmatig sluit je aan bij interne kennissessies of organiseer je deze zelf! Ook neem je deel aan (externe) trainingen. Onderling heb je veel contact voor kansen, kennis en advies.

Het eerstvolgende startmoment is 1 maart 2021. Hiervoor starten we rond augustus weer met Meet & Greets - Your Next Step! Wil je op de hoogte blijven? Solliciteer op de vacature, dan hoor je van ons wanneer de eerstvolgende Meet & Greet is. DE MASTERCLASSIn het eerste jaar bieden wij jou een opleidingstraject of traineeship om je volledig te ontwikkelen 
als consultant. Je eerste maand ‘De Masterclass’ staat geheel in het teken van trainingen. 
Daarna ga je aan de slag met je eerste opdracht in een ziekenhuis. En een extra voordeel: 
vanaf dag één ben je vast in dienst bij ons met een contract voor onbepaalde tijd! 

Consultancy 
skills

Methodieken

'Hard'

skills

Processen in de zorg

KOM NAAR DE MEET & GREET - YOUR NEXT STEP


Regelmatig organiseren wij een Meet & Greet, een soort inhouse dag. Deze dag staat volledig in het teken van een kennismaking met onze organisatie en wat wij voor jou als Young Professional kunnen betekenen. Uiteraard houden we ons op deze dag aan de maatregelen van de overheid om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Interesse om deel te nemen? Solliciteer op de vacature!

Datum

Woensdag 23 september - start 09:15 

Dinsdag 29 september - start 11:15


 Maximaal 7 deelnemers per Meet & Greet.

Locatie

Programma


09:15 uur of

11:15 uur 


afleggen van het assessment


12:15 uur


gezamenlijk lunchen (bij start om 09:15 uur lunchen we na de presentatie)


12:45 uur
introductie van Pink door

Pieter-Bas Linnebank -

Managing Directorhet leven van een consultant - verzorgd door een van onze consultantsPinkRoccade Ziekenhuizen en jij (wat zijn de selectiecriteria, de masterclass en uitleg traject Young Professional)


12:30 uur of

14:00 uuruitslag assessment en gesprekken
Aanmelden? 

Solliciteer op de vacature via onderstaande button! Let op, vol = vol!

ZIJ GINGEN JE VOOR