Traineeship zorg & IT consultant ziekenhuizen

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen

 Vaste aanstelling  

 40 uur

 Aanvangssalaris van € 2.450,- bruto per maand (Bij goed presteren is je salaris na 12 maanden €2.750 bruto per maand)

 Actief in ziekenhuizen en laboratoria in heel Nederland

 Onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden

In januari start PinkRoccade Ziekenhuizen wederom het traineeship IT consultant ziekenhuizen. Wil je impact maken op primaire zorgprocessen? Dan is PinkRoccade Ziekenhuizen the place to be! Meld je snel aan door te solliciteren. 

Samen bouwen aan de toekomst

PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy op het snijvlak van zorg en IT en is werkzaam in zowel ziekenhuizen als laboratoria. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van het EPD, eHealth-toepassingen en het LIS. Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen en laboratoria. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen, opleiding en optimalisatie. 

PinkRoccade Ziekenhuizen is een organisatie die gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen als IT consultant ziekenhuizen?
Als IT consultant ondersteun je ziekenhuizen in het efficiënter maken van zorgprocessen met behulp van IT gerelateerde oplossingen. Daarbij focussen we ons op drie deelgebieden namelijk; het elektronisch patiëntendossier (EPD), het laboratorium informatiesystemen (LIS) en eHealth oplossingen.

Qua IT component kun je denken aan werkzaamheden als het ondersteunen van ziekenhuizen rondom het dagelijks beheer, projectleiding, testcoördinatie, bouwen van koppelingen en meewerken aan migraties, updates en/of upgrades. Het gaat om de combinatie van processen en IT, waarbij onze consultants met hun aanpak en persoonlijkheid het verschil maken.

Het traineeship

Het eerste jaar staat in het teken van jezelf ontwikkelen tot consultant. Je gaat dit traject aan met twee of drie andere young professionals. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je onderling en met je andere collega’s een band op.

De eerste maand volg je trainingen op het vlak van projectmanagement, persoonlijke ontwikkeling, IT- en consultancyvaardigheden. Daarna ga je meteen met je eerste opdracht aan de slag in of voor een ziekenhuis. Gedurende het hele jaar volg je, naast je opdracht, nog verdiepende trainingen en word je begeleid door een buddy. Ook na dit eerste jaar blijf je jezelf ontwikkelen, trainingen volgen en gave nieuwe opdrachten doen. Wij vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in de richting waarin jij dit graag zou willen.

Wat krijg je er voor terug?
Heel veel collegialiteit, fun en de mogelijkheid om een prominente rol te hebben in de ontwikkeling van onze organisatie! Maar natuurlijk ook:

 • winstuitkering, bonus en 8% vakantiegeld;
 • leaseauto;
 • telefoon (type kies jezelf) met abonnement en een laptop;
 • werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan;
 • een groep enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioensregeling, collectieve zorgverzekering.

Wie ben jij?

 • je hebt een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen, medische informatiekunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen;
 • passie voor de zorg. Je wil je inzetten om de ziekenhuiszorg in Nederland te verbeteren;
 • aantoonbare interesse in IT. Ervaring is niet nodig (wel een pré)!;
 • je zoekt een startersfunctie of Traineeship en hebt geen tot weinig werkervaring;
 • in het bezit van een rijbewijs 
 • spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • het werken in diverse ziekenhuizen door heel Nederland lijkt je uitdagend en afwisselend;
 • je woont in centraal Nederland of bent bereid hierheen te verhuizen;
 • hybride werken in overleg met opdrachtgever;
 • continu blijven leren en groeien vind je belangrijk en je wilt hier ook tijd in steken.

Dat klinkt interessant! Ik wil meer weten!
Leuk! Dan zien wij je graag op onze Meet & Greet, deze vindt (digitaal) plaats op donderdag 1 december 2022. We vertellen je op deze dag graag meer over onze organisatie, het leven van onze consultants en uiteraard het Young Professional Programma. Zijn we beiden enthousiast aan het einde van de dag? Dan gaan we graag meteen het vervolg met je aan! Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de Meet & Greet - Your Next Step!

Aanmelden

Solliciteer direct of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). Whatsappen kan natuurlijk ook. Elke sollicitatie bekijken wij met volle aandacht. Wij streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature