Traineeship Zorg & IT consultant

 

 

Op 1 maart 2021 start PinkRoccade Ziekenhuizen een Zorg & IT traineeship. Hiervoor zoeken wij een Young Professional consultancy talent! Als starter kun je meer over het traineeship en PinkRoccade Ziekenhuizen te weten komen tijdens de (digitale) Meet & Greet - Your Next Step! 10 november 2020. Aanmelden? Solliciteer dan nu! 
 

Wat doe je als Zorg & IT consultant?
Als consultant ondersteun je ziekenhuizen in het efficiënter maken van zorgprocessen door middel van IT gerelateerde oplossingen. Qua IT component kun je denken aan een elektronisch patiëntendossier (EPD), laboratorium informatie systemen (LIS), patiëntportaal of eHealth oplossing. Het gaat om de combinatie van processen en IT, waarbij onze consultants met hun aanpak en persoonlijkheid het verschil maken. Als consultant bouw je constant aan je kennis en je netwerk, neem je regelmatig deel aan interne kennissessies en aan (externe) trainingen. 


Het traineeship
Je start in een ‘klasje’ van meerdere Young Professionals waarin jullie gezamenlijk dit traject aangaan. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je meteen een band met je collega’s op. In dit eerste jaar volg je een traineeship waarin je jezelf ontwikkelt tot volwaardig consultant. De eerste maand, de masterclass, staat in het teken van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, projectmanagement, IT- en consultancyvaardigheden. Hierna ga je met je eerste opdracht aan de slag in een ziekenhuis. Daarnaast blijf je opleidingen en trainingen volgen en krijg je begeleiding van je buddy.

What’s in it for you?

 • Contract voor onbepaalde tijd met een aanvangssalaris van € 2.250,- bruto per maand (Bij goed presteren zit je na 12 maanden op €2.550 bruto per maand);
 • Winstuitkering én bonus; 
 • Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Leaseauto met tankpas;
 • Telefoon (type kies jezelf) met abonnement en een laptop;
 • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan;
 • Groep enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen (digitaal of met gepaste afstand) voor leuke activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO+/WO studie afgerond, bijvoorbeeld in de gezondheidswetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen; 
 • Je zoekt een startersfunctie of traineeship en hebt geen tot weinig werkervaring; 
 • Je hebt affiniteit voor de zorg en interesse in IT. Ervaring is niet nodig (wel een pré), wij leren je alles!;
 • Je wilt graag bijdragen aan het verbeteren van zorgprocessen;
 • Het werken in diverse ziekenhuizen door heel Nederland lijkt je uitdagend en afwisselend;
 • Continu blijven leren en groeien vind je belangrijk en je wilt hier ook tijd in steken. 

Ja! Dit wil ik!
Meld je dan aan voor de eerstvolgende Meet & Greet - Your Next Step! op het kantoor van PinkRoccade Ziekenhuizen in Baarn door te solliciteren. Deze zal (digitaal) plaatsvinden op 10 november 2020. De ochtend staat volledig in het teken van een kennismaking met onze organisatie en wat wij voor jou als Young Professional kunnen betekenen. Zijn we beide enthousiast aan het einde van de ochtend? Dan nodigen we je uit om een week later een pitch te komen doen. Hiervoor krijg je een casus mee. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de Meet & Greet - Your Next Step!.

Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande button of neem contact op met Kyley Ross (Kyley.Ross@pinkroccade.nl | 06 4339 2643).

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature