Traineeship Zorg & IT consultant

 

Op 1 januari 2022 start PinkRoccade Ziekenhuizen weer het Zorg & IT traineeship. Hiervoor zoeken wij Young Professionals! Als starter kun je meer over het traineeship en PinkRoccade Ziekenhuizen te weten komen tijdens de (digitale) Meet & Greet - Your Next Step! op maandag 29 november. Interesse? Meld je aan door te solliciteren!

Een dag in het leven van een Young Professional
Het is vrijdagochtend. Je werkt vandaag vanuit huis. Met een kop koffie kruip je achter je laptop om aan te sluiten bij de stand-up van onze businessunit. Je bent namelijk benieuwd hoe het evenement is gegaan dat het eHealth gilde heeft georganiseerd. Super tof, meer dan 60 deelnemers! Je begint je dag waarin je beheerwerkzaamheden doet. Er staan al een aantal calls op je te wachten. Deze los je op door in HiX te duiken en wat extra vragen te stellen aan de indieners. Eén vraag rondom het tonen van agenda’s met video-consult kom je niet uit. Even een appje in de groep gooien. Na een lunch-wandeling kruip je weer achter je laptop. Tijdens de wandeling belde een collega met wellicht een oplossing. Hier duik je in. Check, het werkt! De rest van de dag werk je meer vraagstukken weg. Aan het einde van de middag heb je een MS Teams meeting met je buddy. Even vragen hoe zij om zou zijn gegaan met die ene situatie. Het weekend luid je in met een extra, speciaal ingelaste vrij-mi-bo. Gaaf, we gaan een virtuele escaperoom doen!

Wat doe je als zorg & IT consultant?
Als consultant ondersteun je ziekenhuizen in het efficiënter maken van zorgprocessen door middel van IT gerelateerde oplossingen. Qua IT component kan je denken aan een elektronisch patiëntendossier (EPD), laboratorium informatie systemen (LIS), patiëntportaal of eHealth oplossing. Het gaat om de combinatie van processen en IT, waarbij onze consultants met hun aanpak en persoonlijkheid het verschil maken. Als consultant bouw je constant aan je kennis en je netwerk, neem je regelmatig deel aan interne kennissessies en aan (externe) trainingen.

Het traineeship
Het eerste jaar staat in het teken van jezelf ontwikkelen tot volwaardig consultant. Je gaat dit traject aan met vijf andere Young Professionals. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je samen onderling en met je andere collega’s een band op. De eerste maand volg je trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, projectmanagement, IT- en consultancyvaardigheden. Daarna ga je meteen met je eerste opdracht aan slag in een ziekenhuis. Gedurende het hele jaar volg je, naast je opdracht, nog verdiepende trainingen en word je begeleid door een buddy. Omdat je vast in dienst bent, blijf je na dit eerste jaar jezelf ontwikkelen, trainingen volgen en gave nieuwe opdrachten doen.

What’s in it for you?

 • Contract voor onbepaalde tijd met een aanvangssalaris van € 2.250,- bruto per maand (Bij goed presteren is je salaris na 12 maanden €2.550 bruto per maand);
 • winstuitkering én facturabiliteitsbonus;
 • onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden;
 • leaseauto met tankpas;
 • telefoon (type kies jezelf) met abonnement en een laptop;
 • werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan;
 • groep enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen (digitaal of met gepaste afstand) voor leuke activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO/WO studie afgerond, bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen, medische informatiekunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen;
 • passie voor de zorg. Je wil je inzetten om de ziekenhuiszorg in Nederland te verbeteren;
 • je zoekt een startersfunctie of traineeship en hebt geen tot weinig werkervaring;
 • aantoonbare interesse in IT. Ervaring is niet nodig (wel een pré)!;
 • spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • het werken in diverse ziekenhuizen door heel Nederland lijkt je uitdagend en afwisselend;
 • je woont in centraal Nederland of bent bereid hierheen te verhuizen;
 • continu blijven leren en groeien vind je belangrijk en je wilt hier ook tijd in steken.

Samen bouwen aan de toekomst
PinkRoccade Ziekenhuizen is een bedrijf dat gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Meer weten over onze cultuur en manier van werken? Lees snel hier meer over ons.

Ja! Dit wil ik!
Meld je dan aan voor de laatste Meet & Greet - Your Next Step! door te solliciteren. Deze zal (digitaal) plaatsvinden op 1 november. De dag staat volledig in het teken van een kennismaking met onze organisatie en wat wij voor jou als Young Professional kunnen betekenen. Zijn we beide enthousiast aan het einde van de dag? Dan nodigen we je uit een week later een pitch te komen doen. Hiervoor krijg je een casus mee. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de Meet & Greet - Your Next Step!.

Aanmelden
Solliciteer dan direct of neem contact op met Willemijn van de Crommenacker (recruitmentprzkh@pinkroccade.nl). Voor vragen over de vacature kan je Pieter-Bas Linnebank bereiken: Pieter-Bas.Linnebank@PinkRoccade.nl | 06 43392841.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature