Implementatie Consultant Culicart

Gezond en lekker eten vinden wij het beginpunt van welzijn en herstel, daarom geloven wij in voeding als medicijn en leveren wij hiervoor de meest innovatieve voedingsmanagementoplossing voor de zorgsector. Doordat we met veel passie en betrokkenheid van onze klanten onze oplossing Culicart optimaal afstemmen op het voedingsconcept zorgen wij voor een efficiënte voedingslogistiek in de keten en geven wij elke patiënt, cliënt of bewoner de mogelijkheid om hier zelf invulling aan te geven. Tegelijkertijd ondersteunen we de medewerkers van de afdeling tot in de keuken met hun werkprocessen en doelstellingen op voedselveiligheid, -verspilling, -inname en kostenbeheersing gericht op goede en persoonlijke zorg.  

We bereiden uit en zijn op zoek naar:

Implementatie Consultant Culicart
Als implementatie consultant Culicart adviseer en ondersteun je onze klanten op een proactieve manier om hun voedingsprocessen digitaal te ondersteunen. Dit met behulp van procesoptimalisatie enerzijds en anderzijds middels de optimale inzet en inrichting van CuliCart. Ook is er voldoende ruimte voor doorontwikkeling van het product en nieuwe innovaties als de behoefte er is. Naast consultancy skills, bezit je als consultant over actuele kennis van onze oplossingen, relevante wet- en regelgeving, affiniteit met de zorg, ICT en/of voedingslogistieke processen. Heb je nog niet de ervaring op al deze punten dan bieden wij je de kans om jezelf hierop te ontwikkelen. 
Je hebt een gevarieerde rol als applicatieconsultant. Bij de klanten werk je vaak zelfstandig en daarnaast werk je veel samen met verschillende disciplines zoals sales, support, R&D en product management.

Jij bent de consultant die binnen ons team past als jij:  

 • Aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau beschikt.
 • Beschikt over een relevante opleiding of werkervaring met het implementeren van ICT (software) oplossingen.
 • Interesse in voeding, zorg en IT. Je hebt in ieder geval qua ervaring voldoende raakvlakken met minimaal twee van deze drie gebieden. 
 • Van nature ondernemend en oplossingsgericht bent.
 • Beschikt over commerciële sensitiviteit, analytisch denkvermogen en organisatorische talenten.
 • Een teamspeler bent die het vanzelfsprekend vindt om kennis en ervaring te delen met collega’s.

Wat bieden wij jou:

 • Een goed salaris dat aansluit bij je kennis en kunde;
 • Een goede bonusregeling afhankelijk van jouw resultaten;
 • Een leaseauto waarmee jij op pad gaat naar onze klantrelaties;
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen;
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Faciliteiten om ook jouw thuiswerkplek goed in te richten;
 • Veel vrijheid om de functie op je eigen manier in te vullen;
 • Een functie waar geen dag hetzelfde is door een grote diversiteit in jouw werkzaamheden;
 • De mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak voor je willen zorgen.

Welkom bij PinkRoccade Healthcare 
Je komt terecht in een team met een open sfeer, met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Nu het weer mogelijk is werken wij graag een aantal dagen per week op kantoor, maar combineren we dit uiteraard  met het werken vanuit huis.   

Culicart is onderdeel van PinkRoccade Healthcare. Pink Roccade Healthcare levert softwareoplossingen en diensten voor de gezondheidszorg. Dit doen we voor care-organisaties (ouderen- en gehandicaptenzorg), GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Op haar beurt valt PinkRoccade Healthcare onder Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend internationaal netwerk van Vertical Market softwarebedrijven.  

Onze Business Unit Food & Hospitality ondersteunt meer dan 100 klanten in Nederland en België met CuliCart Hospitality. Met deze applicatie ondersteunen wij de logistiek voor patiëntenvoeding en bijbehorende roomservice in ziekenhuizen en zorginstellingen (GGZ & Care).  
Wil je meer weten over Culicart of ons team? Neem dan zeker een kijkje op  www.culicart.nl/ 

Ga jij deze uitdaging aan?  
Stel je dan direct voor aan Tim Viezee, jouw sollicitatie wordt met volle aandacht beoordeeld. Zien we voldoende raakvlakken, dan drinken wij binnenkort samen een kop koffie of thee tijdens een eerste kennismaking.  

Heb je voordat je jouw sollicitatie instuurt nog vragen? Neem dan contact op met Tim via tim.viezee@pinkroccade.nl of bel 06 – 4339 2710.  

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature