IT consultant laboratoria

Met kennis van LIS een impact hebben op het zorgproces binnen laboratoria van ziekenhuizen. Dat is een IT consultant laboratoria bij PinkRoccade Ziekenhuizen.

Bij PinkRoccade Ziekenhuizen leveren we diensten aan ziekenhuizen op het snijvlak van zorg & IT. Dit doen we op verschillende domeinen zoals, maar niet beperkt tot, EPD, Portalen, BI/AI, Laboratoria en Data Migratie.

Op het domein Laboratoria zijn wij de grootste, onafhankelijke consultancy partij. Als consultant laboratoria ondersteun je laboratoria door de processen te optimaliseren met behulp van het realiseren van Laboratorium Informatie Systemen (LIS) zoals GLIMS, LabTrain etc.. Dit doe je door de juiste stakeholders te identificeren, weten aan te spreken en de benodigde informatie naar boven te krijgen. Door je kennis van de zorgprocessen binnen en rond laboratoria, van de klinische chemie, hematologie en/of medische microbiologie, weet je dat het laboratoriumwerk geen marge voor fouten toelaat. Hierdoor ben jij de consultant (in de breedste zin van het woord) die laboratoria willen bij ondersteuning, dagelijks beheer, migraties, updates & upgrades etc.

Wij zijn een agile bedrijf en kunnen ons snel aanpassen aan de markt. Als consultant zorg jij dat je continue klaar bent voor de toekomst door continue te blijven leren, trainen en kennis te delen op gebieden waar jij ontwikkeling in ziet. Wij faciliteren je hier maximaal in. Ook kan je invloed uitoefenen op de richting, inhoud en activiteiten van PinkRoccade Ziekenhuizen, via de deelname of als champion in één van de gildes (het Lab Gilde zoekt nog een karrentrekker..!). Agility zit in het hart van ons bedrijf, we vertellen je er graag meer over.

Groei en ontwikkeling staat bij PinkRoccade centraal, niet alleen op vakinhoudelijk gebied, maar zeker ook qua persoonlijke skills. Jij hebt je persoonlijke ontwikkelingsplan waar jij zelf de regie en eindverantwoordelijkheid over hebt. Naast je eigen kennis naar een hoger niveau te tillen gelooft PinkRoccade Ziekenhuizen sterk in het concept “2 weten meer dan 1”. Je hebt namelijk een achterban van collega’s die allemaal hun eigen specialisatie hebben, jij ook! Deze kennis wordt regelmatig met elkaar gedeeld via kennis- en inspiratiesessies, alsmede korte lijntjes onderling. Ook heb je een coachende rol voor onze young professionals zodat zij een vliegende start van hun carrière hebben.

Wat krijg je er voor terug
De kans om een directe impact te hebben op het zorgproces rondom laboratoria in ziekenhuizen. Maar vooral de kans om te leren en groeien. Niet alleen binnen PinkRoccade Ziekenhuizen, maar ook binnen Total Specific Solutions (TSS), waar wij onderdeel van zijn. Verder krijg jij:

 • Onbeperkt trainings- en opleidingsbudget;
 • Vaste aanstelling;
 • Marktconform salaris;
 • Winstuitkering, facturabiliteits bonus en vakantiegeld;
 • Leaseauto met tankpas;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioensregeling, collectieve zorgverzekering.

Maar vooral: de kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen laboratoria op het snijvlak van zorg & IT.

Wat vragen wij

 • Minimaal aantoonbare HBO+/WO werk- en denkniveau.
 • Kennis van werk- en zorgprocessen in één of meerdere laboratoria: klinische chemie/hematologie en/of medische microbiologie;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van, en hands-on ervaring met IT en LIMS in een laboratoriumomgeving;
 • Ambitieus: honger om te leren en te groeien;
 • Wonend in centraal Nederland;
 • Het niet erg vindt om veel te reizen.

Spreekt dit je aan?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Kyley Bakker. Zij staat altijd open voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Ook voor vragen over de vacature kun je haar bereiken: kyley.bakker@pinkroccade.nl of 06 4339 2643.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.


Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature