IT consultant laboratoria


Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen.

Onze laboratoria IT dienstverlening groeit! Ter versterking van ons team zoeken wij daarom een ervaren IT consultant. Ben jij expert op het gebied laboratorium informatiesystemen? Heb jij kennis van de zorgprocessen binnen en rond laboratoria (klinische chemie, hematologie en/of medische microbiologie)? Lees dan snel verder.

Als IT consultant laboratoria ondersteun je laboratoria door de processen te optimaliseren met behulp van het LIS (GLIMS, LabTrain etc.). Dit doe je door de juiste stakeholders te identificeren, weten aan te spreken en de benodigde informatie naar boven te krijgen. Je werkzaamheden zijn het ondersteunen van laboratoria rondom dagelijks beheer, migraties, updates en/of upgrades.

Binnen ons team bouw je mee aan onze toekomst. Je deelt je kennis met collega’s en kun je je eigen kennis verbreden door bijvoorbeeld aan te sluiten bij een Gilde (groep collega’s die zich op een intern of extern onderwerp focussen), kennissessies bij te wonen en/of trainingen te volgen.

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen. Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor het EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij gewaardeerd kennispartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. Meer over onze missie en visie vind je op onze website.

Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO diploma (harde eis).
 • kennis van en hands-on ervaring met IT en LIMS in een laboratoriumomgeving (minimaal 2 jaar ervaring, harde eis);
 • kennis van werk- en zorgprocessen in één of meerdere laboratoria: klinische chemie/hematologie en/of medische microbiologie (minimaal 2 jaar ervaring);
 • ambitieus: honger om te leren en te groeien;
 • Bereidheid om te reizen. Ook na COVID-19 zal je nog regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Samen bouwen aan de toekomst
Wat je vooral meebrengt is een passie voor de zorg en een flinke dosis energie om te helpen bouwen aan de beste gezondheid voor iedereen. Wij zijn marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. Voor de komende tijd zien wij een toenemende digitalisering waaronder veel LIS implementaties van o.a. GLIMS en LabTrain. Ook besteden laboratoria steeds vaker hun beheer uit en weten zij ons hiervoor te vinden. Dit betekend dat wij het technisch beheer, applicatiebeheer en het 24*7 support leveren.

PinkRoccade Ziekenhuizen is een bedrijf dat gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons.

Wat krijg je er voor terug
Heel veel collegialiteit, fun en een rugzak vol kennis van je collega’s! Maar natuurlijk ook:

 • Vaste aanstelling;
 • leaseauto met tankpas;
 • marktconform salaris;
 • winstuitkering, facturabiliteits bonus en vakantiegeld;
 • onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheid;
 • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • Goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioensregeling, collectieve zorgverzekering.

Maar vooral: de kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen laboratoria op het snijvlak van zorg & IT.

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Marleen Lenssen (Marleen.Lenssen@PinkRoccade.nl | 06 4339 2898). Voor vragen over de vacature kan je Pieter-Bas Linnebank bereiken: Pieter-Bas.Linnebank@PinkRoccade.nl | 06 43392841. . Elke sollicitatie bekijken zij met volle aandacht. Ze streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature