IT consultant laboratoria

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen

 Vaste aanstelling

 32- 40 uur

 Een goed salaris 

 Actief in ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland – hybride werken mogelijk in overleg

  Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheid

Wil jij onderdeel uitmaken van het grootste onafhankelijke Laboratorium IT consultancy bedrijf van Nederland? En wil je samen met ons verantwoordelijk zijn voor kritische bedrijfsprocessen met impact op meer dan 8 miljoen patiënten? Lees dan snel verder.

Samen bouwen aan de toekomst

PinkRoccade Ziekenhuizen is de grootste aanbieder en nog steeds groeiende op het gebied van medische laboratoria IT dienstverlening. Voor de komende tijd zien wij een toenemende digitalisering waaronder veel LIS implementaties van o.a. GLIMS, laboratory informatics en LabTrain. Ook besteden laboratoria steeds vaker hun beheer uit. Dit betekent dat wij het technisch- en applicatiebeheer voor de laboratoria overnemen en 24*7 support leveren voor steeds meer laboratoria in Nederland. Als grootste onafhankelijke dienstverlener zijn wij de partner voor de medische laboratoria, nu en in de toekomst.

Wat ga je doen als IT consultant laboratoria?

Als consultant ondersteun je laboratoria door de processen te optimaliseren met behulp van het LIS (GLIMS, LabTrain, etc.). Dit doe je door de juiste stakeholders te identificeren, aan te spreken en de benodigde informatie naar boven te krijgen. Je werkzaamheden zijn het ondersteunen van laboratoria rondom dagelijks beheer, migraties, updates en/of upgrades.

Je deelt je kennis met collega’s en kunt je eigen kennis verbreden door bijvoorbeeld aan te sluiten bij een gilde (groep collega’s die zich op een intern of extern onderwerp focussen), kennissessies bij te wonen en/of trainingen te volgen. Op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT is PinkRoccade Ziekenhuizen marktleider. Er ligt een sterke groei-ambitie voor dit onderdeel van ons bedrijf, waar je aan gaat meebouwen. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat breng je mee?

  • ten minste 3 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als IT consultant in laboratoria;
  • minimaal HBO diploma;
  • kennis van en hands on ervaring met IT en LIMS in een laboratoriumomgeving (minimaal 2 jaar ervaring);
  • kennis van werk- en zorgprocessen in één of meerdere laboratoria: klinische chemie/hematologie en/of medische microbiologie (minimaal 2 jaar ervaring);
  • bereidheid om te reizen. Je zult regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Wat krijg je er voor terug?

  • leaseauto;
  • winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;
  • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra dagen te kopen), pensioenregeling, collectieve zorgverzekering.

Maar vooral: de kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen laboratoria op het snijvlak van zorg & IT. 

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). Elke sollicitatie bekijken wij met volle aandacht. Wij streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend

 

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature