IT projectleider ziekenhuizen

Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen

 Vaste aanstelling

 32 - 40 uur

 Een goed salaris 

 Actief in ziekenhuizen en laboratoria door heel Nederland – hybride werken mogelijk in overleg

 Onbeperkt ontwikkelingsmogelijkheden

Heb jij ruime ervaring met het leiden van IT projecten binnen de zorg? Ben jij niet bang voor weerstand vanuit de klant? Neem jij collega’s mee in jouw kennis en expertise? En wil jij een prominente positie innemen binnen de ontwikkeling van ons bedrijf? Lees dan snel verder!

Samen bouwen aan de toekomst

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen. Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor de domeinen EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij gewaardeerd kennispartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. 

PinkRoccade Ziekenhuizen is een organisatie die gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze website.

Wat ga je doen als IT projectleider ziekenhuizen?

Als IT projectleider ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget afronden van projecten bij onze klanten. Hierin stuur je werkgroepen aan, schakel je met stakeholders zoals de Raad van Bestuur, andere projectleiders en zorgverleners, en weet je hoe je met weerstand om moet gaan. Binnen ons team neem je je collega’s mee in je ervaring. Je neemt een voorbeeldfunctie aan waardoor collega’s zich aan je kunnen optrekken. Ook heb je een duidelijke visie over ontwikkelingen binnen de markt en stuur je mee aan de koers van ons bedrijf.

Wat breng jij mee?

Vooral passie voor de zorg en een flinke dosis energie en de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren.

 • ten minste 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider;
 • minimaal HBO diploma;
 • netwerk en aantoonbare resultaten in de zorgsector, ziekenhuizen is een pré;
 • diepgaande ervaring met zorgkritische applicaties (selectietrajecten en implementaties) waaronder EPD, eHealth, PACS, portalen;
 • ervaring met aansturen van projecten / trajecten / teams / afdelingen;
 • drive om mee te bouwen en bij te dragen aan de organisatieontwikkeling;
 • actief bijdragen in kennisdelen / coaching;
 • visie op ontwikkelingen op het snijvlak van zorg en IT, en digitale transformatie;
 • bereidheid tot reizen; je zult regelmatig op locatie zijn om je opdracht goed uit te kunnen voeren.

Wat krijg je er voor terug?
De kans om door heel Nederland ervaring op te doen binnen ziekenhuizen op het snijvlak van zorg & IT. Maar ook:

 • leaseauto;
 • winstuitkering, facturabiliteitsbonus en 8% vakantiegeld;
 • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioenregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra te kopen) en collectieve verzekering.

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Rahima Thielman (Rahima.thielman@pinkroccade.nl | 06 4339 2509). Elke sollicitatie bekijken wij met volle aandacht. Wij streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

 

 

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature