IT projectleider ziekenhuizen


Samen zorgen voor de beste gezondheid voor iedereen.

Ter versterking van ons team zoeken wij een ervaren IT projectleider. Heb jij ruime ervaring met het leiden van IT projecten binnen de zorg? Ben jij niet bang voor weerstand vanuit de klant? Neem jij collega’s mee in jouw kennis en expertise? En wil jij een prominente positie innemen binnen de ontwikkeling van ons bedrijf? Lees dan snel verder!

Als IT projectleider ben jij verantwoordelijk voor het op tijd en binnen budget afronden van projecten bij onze klanten. Hierin stuur je werkgroepen aan, schakel je met stakeholders zoals de Raad van bestuur, andere projectleiders en zorgverleners en weet je hoe je met weerstand om moet gaan. Binnen ons team neem je je collega’s mee in je ervaring. Je neemt een voorbeeldfunctie aan waardoor collega’s zich aan je kunnen optrekken. Ook heb je een duidelijke visie over ontwikkelingen binnen de markt en stuur je mee aan de koers van ons bedrijf.

Wij zijn PinkRoccade Ziekenhuizen. Wij leveren consultancy en projectmanagement voor IT vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor ziekenhuizen en laboratoria. Voor het EPD, eHealth en laboratorium IT zijn wij gewaardeerd kennispartner. En zelfs marktleider op het gebied van dienstverlening rondom laboratorium IT. Meer over onze missie en visie vind je op onze website.

Wat breng jij mee?

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider en ten minste 10 jaar relevante werkervaring;
 • minimaal HBO diploma (harde eis);
 •  passie voor de zorg: ervaring, netwerk en aantoonbare resultaten in de zorgsector, ziekenhuizen is een pré;
 • diepgaande ervaring met zorg kritische applicaties (selectietrajecten en implementaties) waaronder EPD, eHealth, PACS, portalen;
 • ervaring met aansturen van projecten / trajecten / teams / afdelingen;
 • drive om mee te bouwen en bij te dragen aan de organisatieontwikkeling;
 • actief bijdragen in kennisdelen / coaching;
 • visie op zorg ontwikkelingen en digitale transformatie;
 • bereidheid tot reizen, ook na COVID-19 maak jij het verschil als projectleider op de vloer.

Samen bouwen aan de toekomst
Wat je vooral meebrengt is een passie voor de zorg en een flinke dosis energie om te helpen bouwen aan de beste gezondheid voor iedereen. Voor de komende 3 jaar voorzien wij op de domeinen EPD en eHealth dat de patiënt steeds centraler komt te staan. Eigen regie en verwachting van zorgkwaliteit nemen toe. Shared Decision Making en Decision Support zijn hier een logisch onderdeel van. De patiënt krijgt steeds vaker keuzes rondom zijn/haar zorg waardoor er een taakverschuiving binnen de domeinen ontstaat. Specifiek voor eHealth betekent dit voor ons opdrachten rondom VIPP5, (de implementatie van) PGO, gegevensuitwisseling, optimalisatie en aanvullende functionaliteiten in het patiëntenportaal, koppelingen met Zorgplatform, XDS of API’s. Voor opdrachten rondom het EPD voorzien we de komende jaren veel inzet bij de implementatie van HiX Standaard Content, de optimalisatie van het EPD en het gebruik hiervan. Ook robotisering en spraakgestuurde EPD’s liggen in onze nabije toekomst.

PinkRoccade Ziekenhuizen is een bedrijf dat gestuurd wordt door de medewerkers. Eigen initiatief, kennisdeling, samenwerking, ontwikkeling en ambitie zijn dan ook kernbegrippen bij ons.

Wat krijg je er voor terug?
Heel veel collegialiteit, fun en de mogelijkheid om een prominente rol te hebben in de ontwikkeling van onze organisatie! Maar natuurlijk ook:

 • Vaste aanstelling;
 • leaseauto;
 • marktconform salaris;
 • winstuitkering, facturabiliteitsbonus en vakantiegeld;
 • laptop en mobiele telefoon en bijbehorend abonnement;
 • goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een super goede pensioensregeling, 26 vakantiedagen (plus optie tot 12 extra te kopen) en collectieve verzekeringen.

Word jij hier enthousiast van?
Solliciteer dan direct of neem contact op met Marleen Lenssen (Marleen.Lenssen@PinkRoccade.nl | 06 4339 2898). Voor vragen over de vacature kan je Pieter-Bas Linnebank bereiken: Pieter-Bas.Linnebank@PinkRoccade.nl | 06 43392841. Elke sollicitatie bekijken zij met volle aandacht. Ze streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een reactie te geven. Een reactie krijg je trouwens sowieso. Dat vinden wij niet meer dan normaal.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

 

 

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature