Traineeship IT consultant

Op 1 maart 2020 start PinkRoccade Ziekenhuizen een traineeship. Hiervoor zoeken wij Young Professional consultancy talent! Regelmatig organiseren wij een Meet & Greet PinkRoccade Ziekenhuizen – Your Next Step! (een inhouse middag) om vrijblijvend kennis met elkaar te maken. Dit vindt plaats op donderdag 12 december 2019, woensdag 8 januari 2020, vrijdag 31 januari 2020 en donderdag 20 februari 2020. Wil je erbij zijn? Meld je aan door te solliciteren en vermeld de gewenste datum erbij. Wacht niet te lang want vol = vol! 

Voor wie?
Je bent (bijna) HBO+/WO afgestudeerd en hebt passie voor de zorg en interesse in IT (ervaring is zeker niet nodig, wij leren je alles!). Continu blijven leren en groeien vind je belangrijk en je wilt hier ook tijd in steken. De sfeer binnen een bedrijf moet bijdragen aan je werkplezier waarbij fun, ondersteuning en teamspirit een grote rol spelen. Je wilt graag bijdragen aan het verbeteren van zorgprocessen, want dit kan absoluut beter. Het werken in diverse ziekenhuizen door heel Nederland lijkt je uitdagend en afwisselend. Je zoekt een startersfunctie of traineeship en hebt geen tot weinig werkervaring. Herken je jezelf hierin? Stop dan met zoeken en laat ons kennismaken met jou!

Wat doet een consultant bij ons
Als consultant ga je IT gerelateerde opdrachten doen binnen ziekenhuizen. Je gaat ziekenhuizen helpen op een actieve manier optimale ondersteuning van de zorgprocessen te realiseren met behulp van IT. Qua IT component kun je denken aan een elektronisch patiëntendossier, BI tool, patiëntportaal of eHealth oplossing. Het gaat om de combinatie van proces en techniek/IT, waarbij onze IT consultant met zijn aanpak en persoonlijkheid het verschil maakt.

Daarnaast bouwt een IT Consultant Ziekenhuizen constant aan zijn kennis en netwerk. Regelmatig worden interne kennissessies verzorgd en bezocht, of wordt er deelgenomen aan (externe) trainingen. Ook wordt er veel onderling veel contact gehouden voor kansen, kennis en adviezen.

What’s in it for you?
Je bent vanaf dag één vast in dienst bij ons met een onbepaalde tijd contract. In het eerste jaar bieden wij jou een opleidingstraject of traineeship om je volledig te ontwikkelen als consultant. De eerste maand zal deze in het teken staan van trainingen (de Masterclass). Hierna ga je zelfstandig aan de slag met je eerste opdracht in een ziekenhuis, maar heb je extra begeleiding en blijf je opleidingen en trainingen volgen. Hiervoor heb je ook een onbeperkt opleidingsbudget! Na het eerste jaar blijft je ontwikkeling centraal staan door middel van ons IMPACT programma.

Alles op een rijtje:

  • Aanvangssalaris van € 2.250,- bruto per maand (dit betreft het aanvangssalaris; je salaris zal uiteraard gelijk met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling meegroeien. Bij goed presteren zit je na 12 maanden op €2.550 bruto per maand!);
  • Onbeperkt opleidingsbudget;
  • Onbepaalde tijd contract;
  • Leaseauto met tankpas;
  • Winstuitkering en bonus;
  • Laptop;
  • Telefoon (type kies jezelf) met abonnement;
  • En andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je start in een ‘klasje’ van meerdere Young Professionals waarin jullie gezamenlijk dit traject aan gaan. Hierdoor leer je van elkaar, ondersteun je elkaar en bouw je meteen een band met je collega’s op.

Ja! Dit wil ik!
Meld je dan aan voor een van de Meet & Greet PinkRoccade Ziekenhuizen – Your Next Step! in Baarn (Tolweg 5). Deze dag staat volledig in het teken van een kennismaking met onze organisatie en wat wij voor jou als een Young Professional kunnen betekenen. We beginnen meteen met het meest spannende, het assessment, gevolgd door een informele lunch. Hierna geven we een (interactieve) presentatie zodat jij precies weet wat je te wachten staat en wie PinkRoccade Ziekenhuizen is. De uitslag van het assessment krijg je tijdens de gespreksronde. Heb je het gehaald? Dan zit jij bij de lucky few waar wij graag meteen dieper in gesprek mee gaan!

Is het hierna van beide kanten positief? Dan willen we graag meer van je zien in onze pitch ronde (ongeveer) een week later. Je wordt gevraagd een casus voor te bereiden en te pitchen. Met deze pitch geven wij jou de kans om jezelf en je manier van aanpakken te laten zien. Zijn wij vervolgens van elkaar overtuigd? Dan krijg je diezelfde dag nog een aanbieding en word jij officieel een ‘Pinker’!

Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden en wil jij ons kennis laten maken met jou? Solliciteer dan via onderstaande button of neem contact op met Kyley Bakker (kyley.bakker@pinkroccade.nl | 06 4339 2643).

Aanmelden kan tot en met een dag voor de Meet & Greet.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Informatie over de vacature

Contactpersoon vacature