CLOUD SOLUTIONS
 

Als alles draait om de zorg voor mensen is uitval nooit een optie. Daar staan we voor, 24/7. We worden gedreven om organisaties technisch optimaal te ondersteunen met multicloud en managed services. Zo zijn data altijd veilig en snel toegankelijk. Daarnaast garanderen we continuïteit en beschikbaarheid van infrastructuur en applicaties.

Maar we gaan graag nog een stap verder. Want in een samenleving die snel verandert, veranderen vanzelfsprekend ook de wensen en eisen die mensen stellen aan organisaties en IT. Daarom kijken we verder dan de uitdagingen van vandaag. Als partner helpen we onze klanten te optimaliseren en te innoveren. Want de wereld van morgen komt alleen dichterbij door samen door te pakken en het echt te gaan doen. 

Na alle jaren in de zorg weten we als geen ander hoe cruciaal die vanzelfsprekendheid is. En juist daarom vertrouwen tegenwoordig ook steeds meer klanten buiten de zorg op onze dienstverlening en de zekerheid die dat biedt. Logisch, want wat we in een ziekenhuis kunnen, doen we met veel plezier op andere plekken waar uitval nooit een optie is.


ONZE DIENSTEN

Datacenter

 

Clouddiensten

 

Technisch applicatiebeheer

 

VACATURES BIJ CLOUD SOLUTIONS

Geen passende vacature? Stuur ons e
en open sollicitatie.