header200px

ZIEKENHUIZEN


Kwaliteit met passie voor de zorg. Dat is de motivatie waarmee de consultants van PinkRoccade Ziekenhuizen elke dag hun werkzaamheden in het ziekenhuis uitvoeren. Daar vormen we de brug tussen de IT en zorgprofessionals om zo het gebruik van het EPD, HiX Mobile, portalen of andere eHealth toepassingen te optimaliseren. Binnen het laboratorium zijn wij de grootste onafhankelijke dienstverlener rondom de IT. 

Wij vinden het belangrijk mee te bewegen met onze klanten om zo vandaag klaar te zijn voor de zorg van morgen. Kennisdeling en trainingen gebeurt dan ook vaak. Omdat onze consultants weten wat er speelt, hebben wij veel actieve gildes die mede de koers van het bedrijf bepalen. Wij zijn ambitieus, open, gedreven en nemen initiatief. Zo dragen wij bij aan de verbetering van de zorg in Nederland.

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen? 

Jezelf blijven ontwikkelen om zo mee te bewegen met onze klanten. Dat vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij jou ruim de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, kennissessies en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Hoe wil jij jezelf ontwikkelen?

 

VACATURES BIJ ZIEKENHUIZEN

Geen passende vacature? Stuur ons een open sollicitatie.

Ontmoet Kevin en Robin! 

Kevin en Robin vertellen je graag waarom zij voor PinkRoccade Ziekenhuizen hebben gekozen. Kevin heeft eerst ervaring opgedaan in een ziekenhuis. Robin is als young professional gestart en inmiddels doorgegroeid naar managing consultant. 

 

 

EVENTS

Regelmatig organiseert PinkRoccade Ziekenhuizen events. Om kennis te delen (Pink Deelt), je de sfeer te laten proeven of gewoon omdat het kan. Hieronder zie je wat er op de planning staat. Wil je langskomen? Meld je aan! 

Traineeship IT consultant ziekenhuizen

Meet & Greet - Your Next Step!

10 November 2020, virtueel

Op 1 maart 2021 start PinkRoccade Ziekenhuizen weer het Traineeship IT consultant Ziekenhuizen. Voor de selectie hiervan organiseren wij regelmatig een in-house dag. Voorlopig houden we deze virtueel. Interesse om deel te nemen? Solliciteer dan nu. 

We ontmoeten je graag!

MEER TOEKOMSTIGE COLLEGA'S