header200px

ZIEKENHUIZEN

 

PinkRoccade Ziekenhuizen levert consultancy, projectleiding en beheer aan ziekenhuizen op het snijvlak van zorg en IT. Wij brengen de werelden van medische zorg en informatietechnologie samen en weten alles van EPD’s, eHealth-toepassingen en laboratoriuminformatiesystemen. Zo dragen wij bij aan optimaal functionerende zorgapplicaties en daarmee een betere ziekenhuiszorg. Een hecht team zet zich daar dagelijks met veel enthousiasme voor in.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op vijf verschillende gebieden: advies, implementaties, functioneel en/of technisch beheer, testen & opleiding en optimalisatie. Afhankelijk van de wensen van ziekenhuizen bieden wij projectleiding, steken we de handen uit de mouwen bij implementaties, verzorgen we het beheer of nemen we de testcoördinatie op ons. Ondersteuning op tijdelijke basis of voor de langere termijn zijn beide mogelijk.

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen? 

Jezelf blijven ontwikkelen om zo mee te bewegen met onze klanten. Dat vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij jou ruim de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, kennissessies en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Hoe wil jij jezelf ontwikkelen?

 

Samen zorgen voor de beste

gezondheid voor iedereen 

Onze missie is duidelijk, onze pinkers ambitieus. Meer weten over onze manier van werken en wat wij hierin belangrijk vinden? Lees dan meer over wie wij zijn op onze website.

VACATURES BIJ ZIEKENHUIZEN

Geen passende vacature? Stuur ons een open sollicitatie.

Ontmoet Kevin en Robin! 

Kevin en Robin vertellen je graag waarom zij voor PinkRoccade Ziekenhuizen hebben gekozen. Kevin heeft eerst ervaring opgedaan in een ziekenhuis. Robin is als young professional gestart en inmiddels doorgegroeid naar managing consultant. 

 

 

EVENTS

Regelmatig organiseert PinkRoccade Ziekenhuizen events. Om kennis te delen (Pink Deelt), je de sfeer te laten proeven of gewoon omdat het kan. Hieronder zie je wat er op de planning staat. Wil je langskomen? Meld je aan! 

Traineeship IT consultant ziekenhuizen

Meet & Greet - Your Next Step!

8 april 2021, virtueel

Op 1 september 2021 start PinkRoccade Ziekenhuizen weer het Traineeship IT consultant Ziekenhuizen. Voor de selectie hiervan organiseren wij regelmatig een in-house dag. Voorlopig houden we deze virtueel. Interesse om deel te nemen? Solliciteer dan nu. 

We ontmoeten je graag!

MEER TOEKOMSTIGE COLLEGA'S